Klarna Matkahuolto

Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä & vastuuhenkilö

Hydrotown Oy
Kullervonkatu 9, 33100 Tampere
Y-tunnus 2794151-3

Asiakasrekisterin vastuuhenkilö
Konsta Leinonen
050 468 6891
info@chilitarvike.fi

2. Rekisterin nimi

Hydrotown Oy:n asiakasrekisteri.

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Keräämme henkilötietoja, kun asiakas tekee verkko-ostoksia, tilaa uutiskirjeen tai luo käyttäjätilin osoitteessa chilitarvike.fi. Keräämme lisäksi evästeiden avulla tietoja siitä, kuinka sivustomme käyttäjät käyttävät verkkokaupassamme.

Rekisterin tietoja käytetään asiakkuuksien hoitamiseen, ylläpitoon, asiakaspalveluun ja sähköpostimarkkinointiin. Sähköisen uutiskirjeemme muodossa tehtävää sähköpostimarkkinointia ei kohdisteta ilman asiakkaan tekemää uutiskirjeen tilausta. Asiakas voi koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

4. Rekisterin tietosisältö

  • Asiakkaan nimi
  • Asiakasnumero
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tilaushistoria

5. Tietojen luovutus

Vastaamme keräämistämme henkilötiedoista. Emme luovuta tai myy henkilötietoja kolmansille osapuolille. Käytämme yhteistyökumppaneitamme sekä kolmansia osapuolia tietojen käsittelyyn ja säilytykseen sekä markkinointiin. Henkilötietoja ei siirretä EU:n/ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole chilitarvike.fi tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedot  voidaan hävittää käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä asiakastietojen poistamista.

6. Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää chilitarvike.fi käyttöoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

7. Evästeet (cookies)

Käytämme evästeitä eli käyttäjän päätelaitteeseen tallennettavia pieniä tekstitiedostoja istuntojen hallintaan ja kävijäseurantaan. Käytämme kävijäseurannan analysoimisessa Google Analytics -palvelua. Keräämme evästeillä seuraavia tietoja: käyttäjän IP-osoite, selaintyyppi, sijainti, käyttöjärjestelmä, vierailun päivämäärä ja aika, vierailun kesto sekä muuta tietoa, jotka liittyvät sivulla liikkumiseen. Evästeiden kautta keräämiemme kävijätietojen pohjalta kehitämme sivustomme käyttäjäkokemusta.

Evästeiden estäminen

Mikäli et halua hyväksyä evästeiden käyttöä, voit halutessasi estää niiden käytön muuttamalla käyttämäsi päätelaitteen internetselaimen asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimivuuteen.

Käyttäessäsi chilitarvike.fi-sivustoa hyväkyt, että voimme käyttää evästeitä edellä mainittuilla tavoilla.

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.