Klarna Matkahuolto

Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Sopimusehdot

1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Hydrotown Oy, Y-tunnus 2794151-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta osoitteessa chilitarvike.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksien seuranta

  • mikäli olet luonut käyttäjätilin verkkokauppaamme, voit tarkastella tilaushistoriaasi “Oma tili” -osiossasi
  • voit tarkastella tilaustasi myös kirjautumalla Klarnaan sähköpostiosoitteella, jota käytit tilausta tehdessäsi

Tilatessasi tuotteita verkkokaupastamme, sitoudut aina voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

3. Palautukset

Kaikkia tuotteitamme koskee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Peruutusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja uudenveroisia tuotteita.

Toimi näin:

  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 050 468 6891 tai s-postitse info(ät)chilitarvike.fi
  • Saat asiakaspalvelustamme palautustunnuksen
  • Vie paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen asiakaspalvelustamme saamasi palautustunnuksen kera

Vastaanotettuamme palautuksen käsittelemme sen välittömästi. Lue lisää kohdasta 5. Rahojen palautus.

4. Reklamaatiot

Vastaamme, että kaikkien tuotteidemme tulee olla virheettömiä toimitettaessa. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos olet vastaanottanut väärän tai vioittuneen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] Kerro viestissäsi tilausnumerosi ja kuvaus siitä mikä tilaamassasi tuotteessa on virheellistä.

Emme vastaa tuotteista aiheutuneista välillisistä vahingoista. Jos tuote palautetaan meille viallisena, eikä siitä löydy tarkastelussamme vikaa veloitamme tuotteen toimituksesta aiheutuneet postikulut asiakkaalta.

5. Rahojen palautus

Voit seurata maksujasi ja siirtää laskujen eräpäivää kirjautumalla Klarnaan sähköpostiosoitteella, jota käytit tilausta tehdessä.

Klarna lasku ja Klarna erämaksu

Saat palautuslomakkeen Klarnalta sähköpostiosoitteeseesi kaksi arkipäivää sen jälkeen, kun palautus on käsitelty asiakaspalvelussamme.

Klarna kortti- ja verkkopankkimaksu

Klarnalta palauttaa rahat suoraan tilillesi 1-4 arkipäivän sisällä siitä, kun palautus on käsitelty asiakaspalvelussamme.

6. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

Verkkokaupan sopimusehdot ovat voimassa 9.10.2017 alkaen.